Praktijk Eigen Aarde voor lichaamsgerichte therapie

Lianne van Rijssel
Tel: 06 53846849
Email: lianne@praktijkeigenaarde.nl

Praktijk post adres
Snaarmanslaan 37
1815 SC Alkmaar

Praktijk locatie
Loop de steeg aan de Eendrachtsstraat (Alkmaar, spoorbuurt) rechts van huisnr 1 in. Het is dan de 4e deur aan je rechterhand (witte deur met 2 raampjes).

Tarieven
Sessie, 75 minuten:  € 75,-

In overleg zijn ook kortere sessie van bijvoorbeeld 45 min (45 euro) of 60 min (60 euro) mogelijk.

Kennismakingsgesprek, 30 minuten: €25,-

Vanuit de meeste aanvullende verzekeringen wordt een deel van de sessies vergoed. Je hoeft je eigen risico niet aan te spreken.

Download hier het overzicht vergoedingen Zorgverzekeraars 2019 van de beroepsvereniging. Ik ben lid van de SBLP en sta in de zorggids Vergelijk & Kies.

Voorwaarden
Een afspraak kan tot 24 uur voor aanvang afgezegd of verzet worden. Bij afzegging binnen 24 uur wordt de sessie in rekening gebracht.
Je ontvangt een factuur welke je binnen 7 dagen per bank kunt voldoen.

Kleding
Het is prettig als je bij de sessies kleding draagt waarin je je makkelijk kunt bewegen en vrij kunt ademen.

Privacy, registraties en klachtenregeling
Ik ga zorgvuldig om met de privacy gevoelige informatie van mijn cliënten. Voor meer informatie hieromtrent kun je mijn privacybeleid bekijken. Als Registertherapeut BCZ® ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging SBLP (Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)therapie) en de geschillencommissie CAM cooperatie, beiden onder nr 24039715. Mocht je een klacht hebben waar je met mij niet uitkomt, dan kun je je wenden tot de klachtenregeling van de SBLP.

Ik sta tevens ingeschreven in het RBCZ register onder licentienummer 808240T en ben daarmee onderhevig aan het TCZ tuchtrecht. Praktijk Eigen Aarde staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nr 37110545.