Ervaringen van cliƫnten

De sessies brengen mij tijd voor mezelf en het is fijn dat alle gevoelens er mogen zijn. Wat ik meeneem vanuit de sessies voelt als bevestiging van wat ik diep van binnen wel weet. Inzichten gaan vaak over waar iets vandaan komt, wat het nodig heeft om zachter te worden en op te kunnen gaan in het grotere geheel. Dat gebeurt vrijwel iedere sessie.
De onvoorwaardelijke aanwezigheid van Lianne is hierin belangrijk. Ik ervaar haar als zeer prettig en deskundig. Ze voelt goed het tempo aan dat mogelijk is, komt op tijd met suggesties en kan ook dingen (bij mij) laten. Ze staat open voor nieuwe dingen.

Wat ik het fijnst vind aan de sessies bij Lianne, is de open houding die ze heeft, en de rust en veiligheid die ze biedt.
Ze geeft mij het gevoel dat niks gek of raar is, of te heftig. Alles mag er zijn. Dat zorgt er bij mij voor dat ik me echt durf te openen, mijzelf heel kwetsbaar durf op te stellen. Dat er dan iemand is die mij ziet en hoort, liefdevol en zonder oordeel, is voor mij heel helend.
Dank je wel!

Tijdens de sessies voel ik me op mijn gemak. Het voelt alsof Lianne helemaal meevoelt wat er op sommige momenten gebeurt in mijn belevingswereld. En het zelfs herkent.
Ze geeft dan goede hulp in verschillende vormen en komt als vanzelf met een aanpak of manier die we dan gaan uitoefenen (in overleg). Het voelt heel natuurlijk om met Lianne te werken.