Praktijk Eigen Aarde voor integratieve psychotherapie en lichaamsgerichte trauma therapie

Lianne van Rijssel
Tel: 06 53846849
Email: lianne@praktijkeigenaarde.nl

Praktijk Eigen Aarde voor lichaamsgerichte trauma therapie en begeleiding in Alkmaar. Registertherapeut BCZ®, aangesloten bij RBCZ, SBLP en TCZ tuchtrechtPraktijk post adres
Snaarmanslaan 37
1815 SC Alkmaar

Praktijk locatie
Loop de steeg aan de Eendrachtsstraat (Alkmaar, spoorbuurt) rechts van huisnr 1 in. Het is dan de 4e deur aan je rechterhand (witte deur met 2 raampjes).

Met de trein/bus: de praktijk ligt op 2 min loopafstand van Station Alkmaar. Met de auto: als je met de auto komt, kun je in de wijk parkeren. Vraag mij dan even om de bezoekerskaart. Deze is nodig omdat er een vergunningenhouders regeling is in de Spoorbuurt. Met de kaart kun je gratis parkeren.

Let op: ik heb geen beschikking over een wachtruimte. Vriendelijk verzoek daarom niet te vroeg te komen.

Tarieven

  • Sessie 75 minuten:  €85,-*
  • Kennismakingsgesprek 30 minuten: €30,-
  • Beeldbel sessie (AVG proof) 75 minuten: €85,-*
  • Telefonische consultatie (aan te vragen per email): €5,66 per 5 minuten.

*In overleg zijn ook kortere sessies mogelijk.

Vanuit de meeste aanvullende verzekeringen wordt een deel van de sessies vergoed. Je hoeft je eigen risico niet aan te spreken.

Download hier het overzicht vergoedingen zorgverzekeraars SBLP 2020 van mijn beroepsvereniging, om te kijken welke vergoedingen jouw verzekering biedt. Ik ben lid van de SBLP, voldoe aan de Plato eisen en sta in de zorgzoeker.

Voorwaarden
Een afspraak kan tot 24 uur voor aanvang afgezegd of verzet worden. Bij afzegging binnen 24 uur wordt de sessie in rekening gebracht.
Je ontvangt een factuur welke je binnen 7 dagen per bank kunt voldoen. Verdere praktijkvoorwaarden vind je hier.

Kleding
Het is prettig als je bij de sessies kleding draagt waarin je je makkelijk kunt bewegen en vrij kunt ademen.

Privacy, registraties en klachtenregeling
Ik ga zorgvuldig om met de privacy gevoelige informatie van mijn cliënten. Voor meer informatie hieromtrent kun je mijn privacybeleid bekijken. Als Registertherapeut BCZ® ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging SBLP (Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie) en de geschillencommissie CAM cooperatie, beiden onder nr 24039715. Mocht je een klacht hebben waar je met mij niet uitkomt, dan kun je je wenden tot de klachtenregeling van de SBLP.

Ik sta tevens ingeschreven in het RBCZ register onder licentienummer 808240T en ben daarmee onderhevig aan het TCZ tuchtrecht. Praktijk Eigen Aarde staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nr 37110545.