Zwerven met het Tij – natuur retraites op Terschelling

Samen met Mariken van de Bovenkamp, massage- en bewegingstherapeut, organiseer ik retraites op Terschelling. Elk seizoen is er een retraite met een groep van maximaal 14 personen. Nieuwsgierig? Bekijk de website!

Natuur retraites op Terschelling

Wat gebeurt er in die schaarse momenten dat je ineens voelt dat alles goed is, dat alles klopt, dat je hart overstroomt?

Tijdens onze retraites zwerf je alleen door de natuur. Oefen je de weg van je hoofd naar je lijf, de weg van vertrouwen dat je de controle los kunt laten en ruimte kunt maken voor wat er binnen in je leeft, voor je innerlijke wijsheid en voor het mysterie van het leven.

Meditaties in stilte en beweging, lichaamswerk, dans en oefeningen in contact nodigen je nog verder uit je lichaam te leren kennen als je meest nabije wilde natuur, als de poort tot jezelf en de ander en tot de wereld om je heen.

Het verdiepte contact met je lichaam, de zwerftochten over het eiland en de ontmoeting met elkaar wekken al je zintuigen. Hoe fijngevoeliger je wordt, hoe meer rijkdom je van het leven kunt ervaren.

Mariken van de Bovenkamp en Lianne van Rijssel bieden tijdens de seizoens-retraites Zwerven met het Tij een programma en een bedding waardoor je haast als vanzelf contact maakt met de diepere lagen in jezelf en je je open kunt stellen voor je verbondenheid met de natuur, de elementen, de kosmos. Om uit al deze lagen inspiratie en informatie te laten opkomen.

Ieder seizoen heeft een eigen kracht die inwerkt op de vragen die je meebracht van het vasteland. Inzichten ontvouwen zich als vanzelf, wanneer we de moed hebben te wachten, onszelf echt de tijd gunnen die nodig is. Dan ga je weer voelen waar je thuis bent. Dat je niet perfect bent maar heel, al je beperkingen en behoeftes inclusief. Dan kun je werkelijk richting kiezen. Verankerd in jezelf. Vrij en verbonden.

Data 2019 en tarieven

Lente – Ontwaken en wortelen: zondag 3 maart – woensdag 6 maart 2019
Zomer – Zichtbaar worden: zondag 2 juni – woensdag 5 juni 2019
Herfst – Kracht en inkeer: zondag 8 september – woensdag 11 september 2019
Winter – Vertrouwen: zondag 1 december – woensdag 4 december 2019

We verblijven bij de Folkshegeskoalle Terschelling op basis van vol pension. Het is er prachtig in alle jaargetijden. Duin, strand, zee, wad, bos en hei zijn op loopafstand.

Tarieven

  • 4-daagse retraite op basis van een 2 persoonskamer en volpension: 480 euro.
  • Wanneer je al eerder met ons een retraite bent mee geweest: 450 euro.

Bij aanmelding tot 6 weken voor aanvang van de retraite bieden we een vroegboekkorting van 10 %.

Verder is er binnen elke groep plaats voor maximaal 2 personen met een beperkt budget voor wie een gereduceerd tarief geldt. Denk je hiervoor in aanmerking te komen, neem even contact op.